BUSINESS PROGRAM FINANCIEEL MANAGEMENT

De financiële sector ontwikkelt zich snel. Zo wordt van een financieel adviseur tegenwoordig niet alleen inhoudelijke kennis verwacht, maar moet hij of zij ook vaardig zijn op het gebied van data intelligence en risicomanagement. Ook de adviserende rol zelf verandert. Tegenwoordig ligt de nadruk niet meer op productadvies, maar op klantadvies. Adviesvaardigheden worden daarom steeds belangrijker. Met de bachelor Financial Services Management bereid je je perfect voor op een functie op een hoger niveau in de financieel-zakelijke dienstverlening. De opleiding Financial Services Management is zeer praktijkgericht en volledig afgestemd op de deskundigheidseisen die de Wet op het financieel toezicht stelt aan medewerkers in deze branche.

BEROEPSMOGELIJKHEDEN

Werken als financieel manager betekent dat je aan de ene kant verstand hebt van zaken op financieel en bedrijfskundig gebied. Aan de andere kant moet je als manager financiële handelingen van werknemers aansturen en coördineren. Waar werkt een financieel manager? Financiële managers werken vaak in een filiaal, kantoor of afdeling van een instelling, zoals een bankfiliaal, makelaarskantoor, risico- en verzekeringsafdelingen of kredietafdeling. Als een financieel manager in de directie van een bedrijf of organisatie zit, wordt hij of zij ook wel een CFO of financieel directeur genoemd.

TOELATINGSVOORWAARDEN

HBO Business program – 10m
Copie middelbaar diploma of aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring op HBO niveau

DIPLOMA

Je sluit de opleiding af met een eindopdracht. Heb je deze met goed gevolg afgerond, dan ontvang je een ASIC internationaal geaccrediteerd diploma van SMART Suriname.
Met dit diploma bewijs jij extra kennis in dit vakgebied te hebben opgedaan en deze te hebben toegepast in de praktijk.

GEAVANCEERD ONLINE STUDEREN

Bij SMART ervaar je het gemak van studeren op een leuke en effectieve manier. Het lesmateriaal is zeer interactief en verrijkt met praktijk (business) cases, praktijkvoorbeelden, video’s, quizzen, extra uitleg en diverse educatieve oefeningen. Ons doel is om onze studenten voor te bereiden op de nieuwe wereld van innovatie

Duur: 10 maanden
Start: 10 januari 2022

Collegegeld per kwartaal:
€190 (exclusief inschrijfgeld €120)

Collegeld ineens:
€750 (inclusief inschrijfgeld €120)

IT Fees: €30,-

Gratis studieadvies?
Vraag een gesprek aan via onze livechat!

ONDERWIJSVISIE

Bij de opleidingen van SMART Suriname voelt iedereen zich welkom en hoort iedereen erbij.De docenten doen er alles aan om je te begeleiden bij je studie op een manier die bij jou past. Dit vraagt van jou betrokkenheid en een actieve inzet. Samen maken we het onderwijs. Kenmerkend voor het onderwijs van SMART Suriname is de aandacht voor:

  • De kennisbasis van de opleiding
  • Praktische opdrachten
  • Je eigen professionele identiteit

Al deze elementen komen steeds aan bod tijdens de opleiding.  Bij de start van je studie ligt de nadruk op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, maar direct komt ook de praktijk aan bod. Je leert reële beroepsvraagstukken aan te pakken, in samenwerking met medestudenten, docenten en professionals uit de praktijk. Eerst krijg je veel begeleiding van je docent, later neem je steeds meer het heft in eigen handen. Tijdens je studie leer je jezelf steeds beter kennen en ontdek je wat jouw unieke kwaliteiten zijn als beroepsbeoefenaar.

VAKKEN

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DE VAKKEN

Management & Organisatie
Business English
Projectmanagementvaardigheden
Bedrijfseconomische Aspecten
Statistiek & Onderzoek
Algemene Economie
Kostencalculatie
Jaarrekeningen
Bedrijfsadministratie
Bedrijfseconomie
Financieel Management
Verslag: praktische toepassing van de modules

KEUZE EN BEGELEIDING

Keuze

Weet jij nog niet helemaal wat je precies wilt studeren? Vraag een advdiesgesprek aan met een van onze opleidingsadviseurs. Wij helpen u graag bij uw keuze. 

Ondersteuning

In onze ondersteuning maken we je bewust van je capaciteiten, kansen en uitdagingen. Soms blijkt tijdens of al vóór de opleiding dat je moeite hebt met een bepaald vak. Dan is het nuttig je kennis hiervan bij te spijkeren. Als student krijg je een coach (docent) die je begeleidt met je studie en de studievoortgang in de gaten houdt. Ook kun je een beroep doen op het bureau Studentzaken voor ondersteuning bij specifieke problemen.

SMART SURINAME WORDT NIET BEÏNVLOED DOOR COVID-19 EN GAAT ZONDER ONDERBREKING DOOR

ASIC ACCREDITATIE

Accreditation Service for International schools, colleges and Universities (ASIC) is an independent UK quality assurance body specialising in the institutional accreditation of education providers worldwide. ASIC operates in over 60 countries working with institutions, and governments, to improve the quality of their education provision.

EEN GOEDE KEUS,...

... DAT IS SMART!