SMART SURINAME - BUSINESS ACADEMY

Tijdens de trainingen en opleidingen van SMART Suriname werk je ook aan het ontwikkelen van je vaardigheden. Dit resulteert in het verwerven van nieuwe kennis in combinatie met de juiste vaardigheden en uw functioneren. SMART Suriname verwerft meerdere competenties per training en opleidingen. Dit geeft u het maximale resultaat na elke training of opleidingen.

Onze top missie

SMART Suriname draagt ​​bij aan uw persoonlijke groei en ontwikkeling door kwalitatieve en praktische zakelijke trainingen en opleidingen aan te bieden. Ons doel is om onze klanten directe voordelen te bieden in verkoop en groei door de kwaliteit van hun menselijk kapitaal te verbeteren.

Contactgegevens

Adres: Kwattaweg 126 | Paramaribo, Suriname

Tel: (597) 47 22 35 | (597) 47 22 36

Email: [email protected]

Kennis

Kennis en expertise zijn de bouwstenen voor succes. SMART levert u bouwstenen waarop u uw toekomst en succes kunt veiligstellen.

Kunde

Uw resultaat is een gevolg van uw acties. SMART leert u de vaardigheden en technieken om met succes in uw situatie te opereren. Ons doel is om u te helpen uw missie te bereiken.

Klantgerichtheid

Bij SMART investeert u in uw (bedrijfs) ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat elke investering zijn maximale waarde heeft.

Kwaliteit

SMART onderscheidt zich door kwaliteit! Wij geloven dat een bedrijf alleen de beste kan zijn als het de beste kwaliteit levert. Daarom garandeert SMART u altijd de beste kwaliteitsservice in het Caribisch gebied.

“SMART Suriname – Business Academy is accredited by Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities (ASIC). The Institution has earned Premier status with ASIC for its commendable areas of operation.

WIJ HOREN GRAAG VAN U